Gezamenlijke verhalen

Heel veel mensen zetten dagelijks hun schouders eronder om onze mooie provincie elke dag beter te maken, klaar voor de toekomst. Want werken aan een krachtig en toekomstbestendig Zuid-Holland, dat doen we samen. En dat maken de artikelen in deze nieuwe editie van Zuid-Holland in beeld goed zichtbaar.

Zo lees je in deze editie waarom Zuid-Holland ‘de kraamkamer van economische vernieuwing’ wordt genoemd, licht een startup toe hoe je duurzamer kunt leven zonder gedoe en leer je over de vele verschillende warmtebronnen die onze provincie rijk is. En laten we zien wat er gebeurt als onderzoek van promovenda direct wordt gekoppeld aan de praktijk van ons provinciale beleid.

Ook de traditionele rol van infrabeheerder maken wij zichtbaar. In het beeldverhaal laten we een stukje van de werkzaamheden zien bij het grootste project van de provincie ooit, de Rijnlandroute. En één van de bewoners langs de N228 vertelt waarom het zo belangrijk is dat de verkeersveiligheid na jaren is verbeterd door de snelheid te verlagen op deze provinciale weg.

Kortom, genoeg verhalen om te delen. Verhalen verteld door mensen maar soms ook door archeologische vondsten. In het Archeologiehuis Zuid-Holland leer je aan de hand van die vondsten meer over de historie van onze provincie. Maar of het nu om oude of nieuwe verhalen gaat, ze hebben allemaal 1 ding gemeen. Het zijn verhalen die we samen maken.

Veel leesplezier! Berend Potjer, gedeputeerde communicatie PS: Heb je genoten en wil je het volgende magazine ook ontvangen, abonneer je dan hier

"Werken aan een krachtig en toekomstbestendig Zuid-Holland, dat doen we samen."

Elke dag beter. Zuid-Holland.

Deel deze pagina