Beter in beeld

Elke dag beter. Daar werken wij aan als provincie. En in deze coronatijden werken wij eraan om beter in contact te blijven. Dat is lastig, daarom kijken wij naar nieuwe vormen. Zoals een podcast die je bijvoorbeeld tijdens een wandeling kunt beluisteren. Of dit online magazine voor wie meer visueel is ingesteld. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

Het pilotnummer werd zeer gewaardeerd dus gaan wij ermee door, onder de titel ‘Zuid-Holland in beeld’. Over wat de provincie doet, maar vooral over wat er in de provincie gebeurt. En in onze provincie met ruim 3,6 miljoen inwoners die bijna een kwart van het nationaal inkomen verdienen is dat zo veel, dat alleen aansprekende verhalen ons magazine halen.

Zoals het aaibare praktijkverhaal over de verloren wol van (Zuid)Hollandse schapen. Over hoe onze Leidse universiteit cellen repareert voor een beter en gezonder leven voor diabetes patiënten. Wat prefab houtbouw kan doen aan de woningnood en over hoe Zuid-Holland het natuurwandelen ontdekt.

Ik wens je veel lees-, en kijkplezier met Zuid-Holland in beeld en natuurlijk ook gezellige kerstdagen en een gezond en groen nieuwjaar!

Berend Potjer, gedeputeerde communicatie PS: Heb je genoten en wil je het volgende magazine ook ontvangen, abonneer je dan hier

"Als provincie zoeken we naar nieuwe vormen om nog beter in contact te blijven."

Elke dag beter. Zuid-Holland.

Deel deze pagina